Què és un room escape?

 

Sin título-1

Què és Andana 24  Room Escape?

És un joc d’aventura en viu el qual consisteix en entrar en una habitació en grups de 2 a 6 jugadors. Un cop entreu a l’habitació haureu d’aconseguir resoldre la missió i haurem de  sortir en el menys temps possible, haureu de resoldre enigmes i trencaclosques de diferents tipus. És molt important que en tot moment hi hagi una bona cohesió de grups i una molt bona comunicació entre tots els membres, ja que serà essencial per poder resoldre la missió.

Estem realment atrapats? És perillós? Fa por?

Sí, us tanquem en una habitació i heu de trobar la manera de resoldre el misteri del joc i poder sortir, però per motius de seguretat, sempre podreu sortir de l’habitació prement un botó que sempre tindreu disponible i que obre la porta de la sala.
NO HI HA RES PERILLÓS I NO HI HA RES QUE FACI POR.
El nostre objectiu és que viviu una experiència divertida, dinàmica i única.

Què hem de fer?

Aquesta activitat requereix del vostre enginy i de la capacitat de ser observadors. Qualsevol objecte que trobeu a dins de l’habitació forma part del joc que hem preparat per vosaltres i per tant, és possible que sigui una pista o una peça clau per seguir avançant en el joc fins a resoldre el misteri que s’hi amaga.
No és necessari fer servir la força; el treball en equip i la capacitat de resoldre enigmes serà fonamental per aconseguir superar el joc en menys d’una hora.

Quantes persones hi podem participar?

Els jocs estan pensats per un mínim de 2 persones i per un màxim de 6.
És apte per a totes les edats, però els menors de 16 anys hauran de tenir almenys 1 adult en el grup.

Si esteu interessats en reservar els jocs per grups més grans de 6 persones, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, podem organitzar varis grups i competir entre vosaltres! Trobarem solució a qualsevol proposta que ens feu.

Què passa si reservem per 2 persones i després som més?

No hi ha cap problema mentre el grup no superi les 6 persones.
Només s’haurà de fer el pagament dels nous membres al nostre local abans de començar el joc.

En el cas de ser menys jugadors del que s’ha reservat, no es torna la part proporcional de la reserva, en tot cas, aconsellem buscar un substitut per tenir l’equip al complet.

Es pot regalar un joc?

I tant! És molt senzill i un regal molt original! Contacta’ns

És necessari ser puntual?

Sí, és molt important i us demanem ser rigorosament puntuals, ja que els jocs transcorren en 70 minuts i es necessiten uns 10 minuts previs per explicar-vos el funcionament del joc.
Si arribeu tard, lamentablement perdéreu uns valuosos minuts del vostre temps.

És possible canviar o cancel·lar la reserva?

I tant que és possible. Pots fer les dues coses, però si us plau, fes-ho 2 dies abans de la teva cita. Només ens heu d’escriure un e-mail a andana24escaperoom@gmail.com , indicant quina és la sessió reservada i quina seria la nova sessió escollida (dins dels 30 dies següents i subjecta a disponibilitat).

M’agradaria fer una reserva. Com puc fer-ho?

Pots reservar a través del mail o del nostre telèfon (622 03 77 24). Rebràs un e-mail confirmant la teva reserva.    Anar a reserves.